Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-
  • * Levering binnen 3 werkdagen
  • * Verzendkosten vanaf € 3.99
Lopi Álafosslopi
Producteigenschappen
Naalddikte: 6 - 6,5
Gewicht: ca. 100 gram
Lengte: ca. 100 meter
Samenstelling: 100% IJsland wol
Seizoen: Herfst/Winter
Wasvoorschrift: Handwas evt. met Eucalan, max 30
Proeflapje: 10 x 10 cm = 13 steken x 17 naalden
Toepassing: Breien, Haken

Productinformatie

Lopi Álafosslopi is de dikkere variant van de Lett Lopi. Lopi garens worden geproduceerd door ijslandse schapenhouders. De buitenste vezels zijn lang, stevig, glanzend en waterdicht. De binnenste vezels zijn zacht, fijn en buitengewoon isolerend. Natuurlijk geheel passend bij het ijslandse klimaat is Lopi garen dus zeer warm, stevig en waterdicht. 

Lopi Álafoss voelt in eerste instantie hard en stug aan maar eenmaal op de juiste wijze gewassen wordt het steeds zachter en beheersbaarder.

Kleurvarianten

Álafosslopi

Lopi Álafosslopi nr.0052 Black sheep heather
Lopi Álafosslopi nr.0053 Acorn Heather
Lopi Álafosslopi nr.0056 Ash Heather
Lopi Álafosslopi nr.1239 Winter Morning
Lopi Álafosslopi nr.9976 Beige tweed
Lopi Álafosslopi nr.0051 White

Wij maken u er op attent dat de kleuren, die u hier ziet kunnen variëren van beeldscherm tot beeldscherm. Dit geldt ook voor sommige garenpartijen, die een beetje kunnen afwijken in kleur door de kleurbehandeling.

Let op! De aanbevolen maat breinaalden en de stekenverhouding zijn bedoeld als richtlijn voor het breien in tricotsteek. De stekenverhouding en de gebruikte naalddikte kunnen variëren per patroon omdat er een ander stekenpatroon gebreid wordt of vanwege het gebruik van het breiwerk (sokken worden bijvoorbeeld heel vast gebreid en kanten sjaals juist losjes).

Beoordeling van onze klanten

10

Eergisteren een online bestelling gedaan voor een van de laatste pakketten voor de CAL Hygge (kleur Rainbow). Zeer tevreden over de informatie per mail over de status van de bestelling. Volgende dag met GLS afgeleverd. Prachtig verpakt, met zorg voor deta

Lees beoordeling
9

Wij hebben een online bestelling gedaan en hoewel je geen direct persoonlijk contact hebt waren ze zo meelevend om 5 bollen wol te reserveren die ik dan later als ik het patroon beter in kon schatten er 1 of meerdere van kon nabestellen. Ik vind dat een s

Lees beoordeling

Zojuist door jou bekeken