Gratis verzending vanaf €100,- binnen Nederland Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden* Veilig betalen

Rico Made by Me Handknitting no.18

Art.nr: rico-made-by-me-handknitting-no-18

6,99

Rico Made by Me Handknitting no.18 – De zomereditie van het magazine Made by Me toont ultramoderne kleding en accessoires voor breien en haken.

Let op: Kies eerst je kleurvariatie voordat je kan bestellen!

Dit product is tijdelijk niet leverbaar.

SKU rico-made-by-me-handknitting-no-18 Categorieën , ,
Producteigenschappen
Auteur

Rico

Binding

Paperback

ISBN

4065166053846

Taal

Nederlands

Toepassing

Breien, Haken

Productomschrijving

Rico Made by Me Handknitting no.18 – De zomereditie van het magazine Made by Me toont ultramoderne kleding en accessoires voor breien en haken. Er is een grote verscheidenheid aan modellen in frisse en intense zomertinten, waarbij de modellen worden gekenmerkt door moderne, hoekige snitten en strakke looks. Frisse pasteltinten en sterke zomerse nuances zoals felroze en grasgroen kenmerken de collectie. Speelse strikken en oorbellen worden stuk voor stuk. Andere hoogtepunten in het magazine zijn de mooie garens die zorgen voor neonaccenten, glitterranden en tweedoppervlakken.

Blader hier Rico Made by Me Handknitting 18 door en laat je inspireren.

Selecteer een Afleverpunt

Winkelmand0
De winkelmand is leeg
Doorgaan met winkelen

Product uitverkocht?

Wil je graag op de hoogte blijven? Vul dan dit formulier in.