Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-
  • * Levering binnen 3 werkdagen
  • * Verzendkosten vanaf € 3.99

Naalden en spelden

Naalden en spelden van Het Wolhuis
Haaknaalden, tunische haaknaalden, rondbreinaalden, accessoires… Jouw creaties beginnen met een goed idee én passend gereedschap. Ons uitgebreide assortiment naalden en spelden geeft je alle ruimte voor originele handwerkdesigns. Van vertrouwde aluminium producten voor beginners tot Tunische haaknaalden.
 
Robuuste materialen, zacht prijsje
Voor ieder brei- of haakster ligt weer een ander soort naald of speld lekker in de hand. Bij ons vind je naalden en spelden in verschillende diktes en materialen. Van aluminium tot berkenhout, en kunststof tot staal. Uitsluitend van strikt geselecteerde merken en robuuste kwaliteit. En dat voor een zacht prijsje! Het Wolhuis kan – dankzij een uitgebreid netwerk in de branche – scherp voor je inkopen.
 
Staan uw naalden en spelden hier niet bij?
Wil je graag via Het Wolhuis uw naalden en spelden bestellen, maar staan de producten van jouw voorkeur er niet bij? Of zoek je naar een net wat ander formaat of kleurenpalet? Neem contact op en we gaan voor je op zoek. Snuffel gerust ook eens rond in onze winkel voor meer handwerkinspiratie. 

Naalden

uitgebreid assortiment

Naalden en spelden

Leuke acties!

Catania Denim
Schachenmayr
Catania Denim Catania Denim van € 3.50nu € 2.98Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Phil Madrague
Phildar
Phil Madrague Phil Madrague van € 4.10nu € 2.67Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
​​