Gratis verzending vanaf €100,- binnen Nederland Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden* Veilig betalen

Muziekdoosje – Ik ga slapen ik ben moe

Art.nr: muziekdoosje-ik-ga-slapen-ik-ben-moe

14,95

Verwerk Muziekdoosje – Ik ga slapen ik ben moe in een gehaakte, gebreide of genaaide knuffel en leg die bij baby of peuter in bed of hang hem op.

Let op: Kies eerst je kleurvariatie voordat je kan bestellen!

Koop dit product en verdien 14 wolletjes!
-
+
SKU muziekdoosje-ik-ga-slapen-ik-ben-moe Categorieën ,
Producteigenschappen
Materiaal

Kunststof

Productomschrijving

Muziekdoosje – Ik ga slapen ik ben moe

Het melodietje met de tekst ‘Ik ga slapen ik ben moe’, is het meest oude en meest bekende slaapliedje van Nederland. Uzelf, uw ouders, uw grootouders en overgrootouders zijn hoogstwaarschijnlijk met dit gebedje in slaap gezongen. De teksten van deze melodietjes zullen met het speeldoosje worden meegeleverd.

Met de aankoop van dit speeldoosje draagt u bij aan het project “Slapend Rijk”. Al slapend zorgen baby’s en kinderen uit Nederland voor verrijking van de omstandigheden van baby’s en kinderen uit arme landen omdat 90% van de verkoopopbrengst van de speeldoosjes wordt geschonken aan organisaties en projecten die hieraan bijdragen.

 

Wellicht handig om bij te bestellen?

Selecteer een Afleverpunt

Winkelmand0
De winkelmand is leeg
Doorgaan met winkelen

Product uitverkocht?

Wil je graag op de hoogte blijven? Vul dan dit formulier in.