Gratis verzending vanaf €100,- binnen Nederland Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden* Veilig betalen

Ik ben Bir en ik ga logeren – Niki Peeters

Art.nr: ik-ben-bir-en-ik-ga-logeren-niki-peeters

12,95

Ik ben Bir en ik ga logeren – Wanneer Bir gehaakt is vertelt hij een verhaal en is hij een vriend voor iedereen. Ontdek met Bir nieuwe situaties.

Let op: Kies eerst je kleurvariatie voordat je kan bestellen!

Beschikbaar via nabestelling

Koop dit product en verdien 12 wolletjes!
-
+
SKU ik-ben-bir-en-ik-ga-logeren-niki-peeters Categorieën ,
Producteigenschappen
Auteur

Niki Peeters

Binding

Paperback

ISBN

9789491840081

Taal

Nederlands

Toepassing

Haken

Productomschrijving

Ik ben Bir en ik ga logeren – Maak kennis met Bir. Wanneer Bir gehaakt is vertelt hij een verhaal en is hij een vriend voor iedereen. Door samen met Bir op avontuur te gaan ontdek je samen nieuwe situaties. Hij is een echte steun en toeverlaat en zal je nooit in de steek laten wanneer hij je eenmaal kent. Nieuwe situaties worden samen met Bir een stuk gezelliger, en mochten nieuwe situaties spannend zijn helpt Bir je er door heen! Bir kan het, dus iedereen zal het kunnen.

Alle patronen worden duidelijk beschreven en voor de beginners is er extra uitleg over alle gebruikte haaktechnieken.

Selecteer een Afleverpunt

Winkelmand0
De winkelmand is leeg
Doorgaan met winkelen

Product uitverkocht?

Wil je graag op de hoogte blijven? Vul dan dit formulier in.