Gratis verzending vanaf €100,- binnen Nederland Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden* Veilig betalen

Ik ben Bir en ik ben jarig – Niki Peeters

Art.nr: ik-ben-bir-en-ik-ben-jarig-niki-peeters

12,95

Ik ben Bir en ik ben jarig – Eindelijk zover, Bir is jarig. Een spannende dag met feestelijke kleren, versieringen in het huis en allemaal visite voor Bir.

Let op: Kies eerst je kleurvariatie voordat je kan bestellen!

Beschikbaar via nabestelling

Koop dit product en verdien 12 wolletjes!
-
+
SKU ik-ben-bir-en-ik-ben-jarig-niki-peeters Categorieën ,
Producteigenschappen
Auteur

Niki Peeters

Binding

Paperback

ISBN

9789491840319

Merk

nvt

Taal

Nederlands

Toepassing

Haken

Productomschrijving

Ik ben Bir en ik ben jarig – Na de eerdere avonturen van Bir, waarin hij ging logeren, op vakantie is geweest en een bezoekje heeft gebracht aan de dokter, is het nu tijd voor een nieuw avontuur: Bir is Jarig.

Het is best spannend als je weet dat je nog een paar nachtjes moet slapen, voordat je dan eindelijk echt jarig bent. Maar hoe weet je hoeveel nachtjes dat nog duurt? Grote Bir heeft de oplossing.

En dan is het eindelijk zover, Bir is jarig. Een spannende dag met feestelijke kleren, versieringen in het huis en allemaal visite die langskomt om Bir te feliciteren. Zouden ze ook cadeautjes bij zich hebben? Misschien is er ook wel een taart? Vind jij nieuwe dingen ook eerst spannend? Bir kan je helpen, want Bir is een echte steun. Samen met Bir worden nieuwe avonturen namelijk een stuk leuker en minder spannend. Mag Bir samen met jou op avontuur?

Selecteer een Afleverpunt

Winkelmand0
De winkelmand is leeg
Doorgaan met winkelen

Product uitverkocht?

Wil je graag op de hoogte blijven? Vul dan dit formulier in.