Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99

Byclaire HaakgarenByClaire is het eigen label van Claire Boeter, mede auteur van bestsellers Haken & kleur en Haken & Kleur Feest en tevens bekend blogster.  byClaire staat voor inspiratie, mooie materialen, trendy designs en prachtige kleuren.

Claire's unieke kijk op kleuren heeft geresulteerd in een collectie katoengaren ByClaire nr 1. Maar liefst 50 verschillende kleuren zijn met zorg geselecteerd en deze collectie zal door veel handwerkers met open armen ontvangen worden. Het garen bestaat uit een 100% katoen met een lichte glans, geschikt voor haaknaald 2,5 - 3,5 mm.

Klik hier voor het byClaire garen in onze webwinkel.

De ontwerpen met dit garen zijn gebundeld in een nieuw boek Haakgeluk byClaire. Hierin laat Claire aan de hand van duidelijke en inspirerende foto's zien hoe je uiteenlopende haakprojecten kunt maken ook gecombineerd met stoffen, knoopjes en andere fournituren.

Claire Boeter leerde in 2012 haken en heeft daarna snel naam gemaakt met haar onderscheidende kijk op kleuren via haar blog haken en meer en facebookpagina. Voor velen een voorbeeld op gebied van creativiteit en lifestyle. 

Boek Haakgeluk ByClaire van Claire Boeter

Op 12 februari 2015 verschijnt het prachtige boek Haakgeluk byClaire, een kleurrijk boek vol inspirerende haakprojecten van Claire Boeter. Niet alleen de ontwerpen zijn van Claire, zij heeft nu ook haar eigen garenlijn: byClaire haakkatoen in verschillende, prachtige kleuren. Boek en garen vormen een compleet pakket, waarmee haaksters en hakers zo aan de slag kunnen gaan.

Claire laat zien hoe je zowel kleine als grote projecten kunt maken. Een etui of speldenkussen om mee te beginnen, een sjaal of slinger om je collectie uit te breiden; en een doily kussen of granny square shrug voor wie de uitdaging aandurft. Dit alles in de frisse, vrolijke kleuren van het byClaire haakkatoen.

Claire Boeter laat met deze ontwerpen zien hoe je de kleuren van haar garen combineert en toepast voor de mooiste resultaten.

Met de duidelijke beschrijvingen en veel stap voor stap foto's kan iedere haakliefhebber met haar garen en boek aan de slag.

Klik hier voor Haakgeluk ByClaire in onze webwinkel

Auteur: Claire Boeter
Paperback, 48 pagina's
ISBN: 9789462500891

Klik hier voor meer informatie over het ByClaire Nr.1 garen

Claire Boeter is een van de auteurs van de bestsellers Haken & kleur en Haken & kleur - Feest en Haken en Kleur - Buiten.

2 nieuwe kleuren Byclaire
Byclaire nr.282 HemblauwByclaire nr. 2230 Donkerbruin

Nu het succes van byClaire nr. 1 een feit is, zit het volgende mooie nieuws er uiteraard aan te komen: de nieuwe lijn garen byClaire nr. 2 verkrijgbaar!

Aanbieding!
Regia Cotton Uni 100gram
Schachenmayr - Regia Cotton Uni 100gram€ 5.81 25% kortingBekijk product
Schachenmayr - Regia Cotton Uni 100gram Beschikbaar in 15 kleuren Bekijk product
Aanbieding!
Hawaii
Lammy Yarns - Hawaii€ 3.83 15% kortingBekijk product
Lammy Yarns - Hawaii Beschikbaar in 15 kleuren Bekijk product
​​​