Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-
  • * Levering binnen 3 werkdagen
  • * Verzendkosten vanaf € 3.99

Cosy Woondekens CAL

  • 26 July 2017
  • Door: HetWolhuis.nl
Cosy Woondekens CAL

Cosy Woondekens CAL met Durable Cosy fine

Jolanda en Naomi geven hun succesvolle 'Double Trouble' CAL komend najaar een vervolg met een Cosy Woondekens CAL. De woondekens bestaan uit vierkanten die aan elkaar worden gehaakt. Er wordt elke 14 dagen een nieuw patroon gepresenteerd.
Vanaf 15 september, 8 weken lang elke 2 weken een patroon, zodat er op 22 december een mooie woondeken als eindresultaat op de bank kan liggen. Natuurlijk zijn de beschrijvingen voorzien van duidelijk geschreven teksten, haakdiagrammen en video’s. 

Er wordt gehaakt met Durable Cosy fine, een heerlijk zacht garen. Er zijn twee kleurvarianten ontworpen, waar pakketten van verkrijgbaar zijn. Deze pakketten zijn per direct te reserveren en worden de eerste week september uitgeleverd.

Jolanda en Naomi kunnen niet wachten om van start te gaan. Hieronder meer informatie over de garens en de CAL. Blijf op de hoogte via de facebookgroep 'Haakplein' om op de hoogte te blijven of mee te doen met deze nieuwe CAL!

Je kunt ook meehaken via de website www.haakplein.com of het blog scrapselsvanjolanda.blogspot.nlPakketten en garens

Op vrijdag 15 september start de Cosy Woondekens CAL. Jolanda en Naomi hebben voor deze CAL gebruik gemaakt van Durable Cosy fine. Een heerlijk garen voor zachte projecten.

De dekens worden, afhankelijk van de hand van haken, ongeveer 160 x 115 cm groot. Door meer vierkanten te haken, is de deken nog uit te breiden. Hiervoor zijn uiteraard wel extra bollen nodig. 

Er zijn pakketten beschikbaar in de 2 kleurvarianten die Jolanda en Naomi ontworpen hebben. Deze pakketten worden aangeboden in een mooie, stevige Crochet Along tas. Naast het garen bevat iedere tas een speciale flyer waarmee prachtige items verloot worden in de facebookgroep.

Wilt u zeker zijn dat u de pakketten begin september ontvangt, bestel deze dan tijdig.Materialen en prijzen
Jolanda en Naomi hebben gehaakt met Durable Cosy fine, een heerlijk zacht garen wat goed tot zijn recht komt in deze twee knusse woondekens. Zie hier alle prachtige kleuren van de Cosy Fine.

De pakketten zijn te bestellen in de twee kleurvarianten die Jolanda en Naomi hebben samengesteld.
Een stoere Cool ‘n Cosy met groen- en blauwtinten en de Sweet ‘n Cosy met rozetinten. Beide dekens met dezelfde patronen maar hun eigen sfeer.

Er wordt gehaakt met de haaknaald dikte 4,0 - 4,5 - 5,0 en 5,5. 

Beide pakketten hebben een verkoopprijs van € 94,50

 Je kunt de pakketten ook reserveren in de winkel.

Kleurenpallet Cool`n CosyKleurenpallet Sweet`n Cosy