Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99
Schachenmayr Creative Lace
Producteigenschappen
Naalddikte: 3,5 - 4
Gewicht: ca. 80 gram
Lengte: ca. 288 meter
Samenstelling: 50% Acryl, 50% Scheerwol
Seizoen: Herfst-Winter
Wasvoorschrift: Wasmachine, max. 30
Proeflapje: 10 x 10 cm = 24 steken x 32 naalden
Toepassing: Breien, Haken

Productinformatie

Schachenmayr Creative Lace is een verloopgaren waarvan het kleurverloop gaat van verschillende fel gekleurde kleuren, naar blauw/rood tinten, naar aardetinten. Een heerlijk zacht garen en glanzend en mat van kleur door de combinatie van wol en acryl. Geschikt voor het breien en haken van mooie omslagdoeken, sjaals en vesten.

1 bol is voldoende voor een sjaal, waarvan het patroon hier te downloaden is.

Kleurvarianten

Creative Lace

Schachenmayr Creative Lace nr.81 Mood Color
Schachenmayr Creative Lace nr.85 Spirit Color
Schachenmayr Creative Lace nr.86 Mystic Color

Wij maken u er op attent dat de kleuren, die u hier ziet kunnen variëren van beeldscherm tot beeldscherm. Dit geldt ook voor sommige garenpartijen, die een beetje kunnen afwijken in kleur door de kleurbehandeling.

Let op! De aanbevolen maat breinaalden en de stekenverhouding zijn bedoeld als richtlijn voor het breien in tricotsteek. De stekenverhouding en de gebruikte naalddikte kunnen variëren per patroon omdat er een ander stekenpatroon gebreid wordt of vanwege het gebruik van het breiwerk (sokken worden bijvoorbeeld heel vast gebreid en kanten sjaals juist losjes).

Beoordeling van onze klanten

9

Normaal kom ik altijd in de winkel, word altijd goed en vriendelijk geholpen. Was nu niet in de mogelijkheid langs te gaan en online besteld. De bolletjes kwamen en dag later keurig verpakt met een persoonlijke boodschap binnen. Top service!

Lees beoordeling
8

deze site is echt idiaal voor knuffels maken! ze hebben zoveel verschillende soorten oogjes en neusjes! het is moeilijk te kiezen! maar vindt het helaas wel jammer dat je voor zoiets kleins 5 euro verzendingskosten moet betaalen wat makelijk voor 80 ce

Lees beoordeling

Zojuist door jou bekeken