Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99
Schachenmayr SMC Boston Mix

Schachenmayr SMC Boston Mix

Van € 12.50 nu voor

€ 6.25 50% korting

Producteigenschappen
Naalddikte: 7 - 8 mm
Gewicht: ca. 100 gram
Lengte: ca. 110 meter
Samenstelling: 84% Acryl, 16% Wol
Seizoen: Herfst/Winter
Wasvoorschrift: Fijne was, max. 30
Proeflapje: 10 x 10 cm = 10 steken x 12 naalden
Toepassing: Breigaren,Haakgaren

Productinformatie

Schachenmayr Boston mix - een geweldige combinatie van zes verschillende garens! Boston Mix combineert twee effen kleuren met vier verschillend gedraaide Mouliné garens. Dit zorgt voor een unieke en kleurrijke gestreepte effect. Het zeer geschikt voor een sjaal of muts. Muts = circa 100 gram, sjaal = circa 200 gram.

Kleurvarianten

Boston Mix

Schachenmayr SMC Boston Mix Olijf nr.80
Schachenmayr SMC Boston Mix Groen nr.82
Schachenmayr SMC Boston Mix Berige nr.84

Wij maken u er op attent dat de kleuren, die u hier ziet kunnen variëren van beeldscherm tot beeldscherm. Dit geldt ook voor sommige garenpartijen, die een beetje kunnen afwijken in kleur door de kleurbehandeling.

Let op! De aanbevolen maat breinaalden en de stekenverhouding zijn bedoeld als richtlijn voor het breien in tricotsteek. De stekenverhouding en de gebruikte naalddikte kunnen variëren per patroon omdat er een ander stekenpatroon gebreid wordt of vanwege het gebruik van het breiwerk (sokken worden bijvoorbeeld heel vast gebreid en kanten sjaals juist losjes).

Beoordeling van onze klanten

9

Normaal kom ik altijd in de winkel, word altijd goed en vriendelijk geholpen. Was nu niet in de mogelijkheid langs te gaan en online besteld. De bolletjes kwamen en dag later keurig verpakt met een persoonlijke boodschap binnen. Top service!

Lees beoordeling
8

deze site is echt idiaal voor knuffels maken! ze hebben zoveel verschillende soorten oogjes en neusjes! het is moeilijk te kiezen! maar vindt het helaas wel jammer dat je voor zoiets kleins 5 euro verzendingskosten moet betaalen wat makelijk voor 80 ce

Lees beoordeling

Zojuist door jou bekeken