Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99
Rowan Breezed
Producteigenschappen
Naalddikte: 4,5
Gewicht: ca. 50 gram
Lengte: ca. 90 meter
Samenstelling: 80% Katoen, 20% Linnen
Seizoen: Lente-Zomer
Wasvoorschrift: Wasmachine, max. 30
Proeflapje: 10 x 10 cm = 16 steken x 22 naalden
Toepassing: Breien

Bekijk onze patronen met Rowan Breezed

Productinformatie

Rowan Breezed is een prachtige mix van 80% katoen en 20% linnen en beschikt over een fantastische structuur en een koele bewerking.
Verkrijgbaar in zeven natuurlijke aarde tinten, variërend van waterige Riviera tot besneeuwd Wit en bloemrijke Provence. Dit garen biedt de perfecte oplossing voor mooie steken.

Kleurvarianten

Breezed

Rowan Breezed White nr.01
Rowan Breezed Sand nr.02
Rowan Breezed Apricot nr.03
Rowan Breezed Bleach red nr.04
Rowan Breezed Provence nr.05
Rowan Breezed Riviera nr.06
Rowan Breezed Sage nr.07

Wij maken u er op attent dat de kleuren, die u hier ziet kunnen variƫren van beeldscherm tot beeldscherm. Dit geldt ook voor sommige garenpartijen, die een beetje kunnen afwijken in kleur door de kleurbehandeling.

Let op! De aanbevolen maat breinaalden en de stekenverhouding zijn bedoeld als richtlijn voor het breien in tricotsteek. De stekenverhouding en de gebruikte naalddikte kunnen variƫren per patroon omdat er een ander stekenpatroon gebreid wordt of vanwege het gebruik van het breiwerk (sokken worden bijvoorbeeld heel vast gebreid en kanten sjaals juist losjes).

Beoordeling van onze klanten

10

Wat een leuke winkel en een super aardig geholpen! Heeft voor mij omgerekend hoeveel bollen ik nodig had voor mijn project in ander materiaal. Heel behulpzaam en een lekker kopje koffie gekregen. Zelfs mijn man vond het gezellig.

Lees beoordeling
1

Na een middag tevergeefs gewacht te hebben kreeg ik het pakket een dag later thuisbezorgd. De inhoud was in orde, maar over deze bezorgdienst ben ik zeer ontevreden. Ik ga niet meer bestellen bij een webshop die met deze verzenddienst werkt.

Lees beoordeling

Zojuist door jou bekeken