Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99
Rowan Alpaca Merino DK
Producteigenschappen
Naalddikte: 4,5
Gewicht: ca. 25 gram
Lengte: ca. 105 meter
Samenstelling: 83% Alpaca,10% Nylon, 7% Wol
Seizoen: Herfst-Winter
Wasvoorschrift: Handwas / niet in droger
Proeflapje: 10 x 10 cm = 22 steken x 30 naalden

Bekijk onze patronen met Rowan Alpaca Merino DK

Productinformatie

Rowan Alpaca Merino DK is een exotische mix van 83% Alpaca, 10% Nylon en 7% Merinowol die samen een super zacht, ongelooflijk lichtgewicht garen maken met het aantal meters van een 4ply heeft. Het is een prachtig garen voor kleding.

Voor patronen gemaakt met Rowan Alpaca Merino DK zie boek Rowan Winterscapes met truien, vesten, mutsen, een shawl en een spencer.

Kleurvarianten

Alpaca Merino DK

Rowan Alpaca Merino DK Saxon nr.101
Rowan Alpaca Merino DK Oakham nr.102
Rowan Alpaca Merino DK Frisby nr.104
Rowan Alpaca Merino DK Hoby nr.105
Rowan Alpaca Merino DK Belvoir nr.107
Rowan Alpaca Merino DK Stamford nr.111

Wij maken u er op attent dat de kleuren, die u hier ziet kunnen variëren van beeldscherm tot beeldscherm. Dit geldt ook voor sommige garenpartijen, die een beetje kunnen afwijken in kleur door de kleurbehandeling.

Let op! De aanbevolen maat breinaalden en de stekenverhouding zijn bedoeld als richtlijn voor het breien in tricotsteek. De stekenverhouding en de gebruikte naalddikte kunnen variëren per patroon omdat er een ander stekenpatroon gebreid wordt of vanwege het gebruik van het breiwerk (sokken worden bijvoorbeeld heel vast gebreid en kanten sjaals juist losjes).

Beoordeling van onze klanten

10

Wat een leuke winkel en een super aardig geholpen! Heeft voor mij omgerekend hoeveel bollen ik nodig had voor mijn project in ander materiaal. Heel behulpzaam en een lekker kopje koffie gekregen. Zelfs mijn man vond het gezellig.

Lees beoordeling
1

Na een middag tevergeefs gewacht te hebben kreeg ik het pakket een dag later thuisbezorgd. De inhoud was in orde, maar over deze bezorgdienst ben ik zeer ontevreden. Ik ga niet meer bestellen bij een webshop die met deze verzenddienst werkt.

Lees beoordeling

Zojuist door jou bekeken