Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99
  • Phildar Tendresse
  • Phildar Tendresse
Producteigenschappen
Naalddikte: 5 mm
Gewicht: ca. 50 gram
Lengte: ca. 98 meter
Samenstelling: 75% Viscose, 25% Polyamide
Seizoen: Lente/Zomer
Wasvoorschrift: Max. 30
Proeflapje: 10 x 10 cm = 21 steken x 30 naalden
Toepassing: Breigaren

Productinformatie

Phildar Tendresse is zomergaren van Phildar. Het is bijzonder zachte en lichte tricotgaren dat mooi en soepel valt door de viscose. Phildar Tendresse is een opgevulde, ronde draad. Ideaal garen voor een luchtig zomers kleding of babykleding.

Kleurvarianten

Tendresse

Phildar Tendresse Ecarlate
Phildar Tendresse Jungle
Phildar Tendresse Noir
Phildar Tendresse Curacao
Phildar Tendresse Beige
Phildar Tendresse Oeillet

Wij maken u er op attent dat de kleuren, die u hier ziet kunnen variëren van beeldscherm tot beeldscherm. Dit geldt ook voor sommige garenpartijen, die een beetje kunnen afwijken in kleur door de kleurbehandeling.

Let op! De aanbevolen maat breinaalden en de stekenverhouding zijn bedoeld als richtlijn voor het breien in tricotsteek. De stekenverhouding en de gebruikte naalddikte kunnen variëren per patroon omdat er een ander stekenpatroon gebreid wordt of vanwege het gebruik van het breiwerk (sokken worden bijvoorbeeld heel vast gebreid en kanten sjaals juist losjes).

Beoordeling van onze klanten

8

Eén van de weinige keren dat ik iets via internet besteld heb en heel goed bevallen. Leuke persoonlijke noot onder de factuur. Supersnelle levering. Ga zeker nog een keer bestellen.

Lees beoordeling
10

Wat een vréselijke zaak! Je ontwikkelt er nóg meer slechte eigenschappen. Enkele voorbeelden: - hebberigheid. De spullen zijn zó mooi dat je alleen maar denkt: “hebben! Hebben! Hebben!! - je verkletst er je tijd: er is altijd wel een bekende waarmee je

Lees beoordeling

Zojuist door jou bekeken