Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99
  • Phildar Laine Chameau
  • Phildar Laine Chameau
Producteigenschappen
Naalddikte: 4,5
Gewicht: ca. 25 gram
Lengte: ca. 58 meter
Samenstelling: 50% Wol, 50% Kameel
Seizoen: Herfst-Winter
Wasvoorschrift: Handwas / niet in droger
Proeflapje: 10 x 10 cm = 20 steken x 26 naalden
Toepassing: Breigaren

Productinformatie

Phildar Laine Chameau is een 100% natuurlijk garen samengesteld uit 50% Wol en 50% Kameel, hierdoor is dit garen warmte regulerend en koel tegelijk maar ook heerlijk zacht. Phildar Laine Chameau is een favoriet voor babykleding. Geschikt voor de breimachine. Trui maat: 42, circa 19 bol(len)

Kleurvarianten

Laine Chameau

Phildar Laine Chameau Craie
Phildar Laine Chameau Daim
Phildar Laine Chameau Poivre
Phildar Laine Chameau Rose The
Phildar Laine Chameau Souris

Wij maken u er op attent dat de kleuren, die u hier ziet kunnen variƫren van beeldscherm tot beeldscherm. Dit geldt ook voor sommige garenpartijen, die een beetje kunnen afwijken in kleur door de kleurbehandeling.

Let op! De aanbevolen maat breinaalden en de stekenverhouding zijn bedoeld als richtlijn voor het breien in tricotsteek. De stekenverhouding en de gebruikte naalddikte kunnen variƫren per patroon omdat er een ander stekenpatroon gebreid wordt of vanwege het gebruik van het breiwerk (sokken worden bijvoorbeeld heel vast gebreid en kanten sjaals juist losjes).

Beoordeling van onze klanten

9

Normaal kom ik altijd in de winkel, word altijd goed en vriendelijk geholpen. Was nu niet in de mogelijkheid langs te gaan en online besteld. De bolletjes kwamen en dag later keurig verpakt met een persoonlijke boodschap binnen. Top service!

Lees beoordeling
8

deze site is echt idiaal voor knuffels maken! ze hebben zoveel verschillende soorten oogjes en neusjes! het is moeilijk te kiezen! maar vindt het helaas wel jammer dat je voor zoiets kleins 5 euro verzendingskosten moet betaalen wat makelijk voor 80 ce

Lees beoordeling

Zojuist door jou bekeken