Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99
Phildar Myriade
Producteigenschappen
Naalddikte: 3,5 mm
Gewicht: ca. 25 gram
Lengte: ca. 145 meter
Samenstelling: 65% Polyamide, 35% Polyester
Seizoen: Alle Seizoenen
Wasvoorschrift: Wasmachine Max. 30
Proeflapje: 10 x 10 cm = 28 steken x 35 naalden
Toepassing: Breigaren

Productinformatie

Phildar Myriade is een metallic garen gemaakt van Polyamide en Polyester. Het breigaren is gemêleerd waardoor het breiwerk gekleurde vakjes krijgt. Trui maat: 42: ca. 12 bol(len)
 

Kleurvarianten

Myriade

Phildar Myriade Meteore
Phildar Myriade Nocturne
Phildar Myriade Argent
Phildar Myriade Blush
Phildar Myriade Cosmos

Wij maken u er op attent dat de kleuren, die u hier ziet kunnen variëren van beeldscherm tot beeldscherm. Dit geldt ook voor sommige garenpartijen, die een beetje kunnen afwijken in kleur door de kleurbehandeling.

Let op! De aanbevolen maat breinaalden en de stekenverhouding zijn bedoeld als richtlijn voor het breien in tricotsteek. De stekenverhouding en de gebruikte naalddikte kunnen variëren per patroon omdat er een ander stekenpatroon gebreid wordt of vanwege het gebruik van het breiwerk (sokken worden bijvoorbeeld heel vast gebreid en kanten sjaals juist losjes).

Beoordeling van onze klanten

10

Ik ben helemaal tevreden over mijn bestelling! Leuke winkel ook.En nog bedankt voor de aardige tekst onderaan mijn factuur,dat waardeer ik! Ik wil namelijk een leuk popje maken van de wol die uk heb besteld.ben benieuwd of het zal lukken! Goede service oo

Lees beoordeling
10

Wat een leuke winkel en een super aardig geholpen! Heeft voor mij omgerekend hoeveel bollen ik nodig had voor mijn project in ander materiaal. Heel behulpzaam en een lekker kopje koffie gekregen. Zelfs mijn man vond het gezellig.

Lees beoordeling

Zojuist door jou bekeken