Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99
Phildar Myriade
Producteigenschappen
Naalddikte: 3,5 mm
Gewicht: ca. 25 gram
Lengte: ca. 145 meter
Samenstelling: 65% Polyamide, 35% Polyester
Seizoen: Alle Seizoenen
Wasvoorschrift: Wasmachine Max. 30
Proeflapje: 10 x 10 cm = 28 steken x 35 naalden
Toepassing: Breigaren

Productinformatie

Phildar Myriade is een metallic garen gemaakt van Polyamide en Polyester. Het breigaren is gemêleerd waardoor het breiwerk gekleurde vakjes krijgt. Trui maat: 42: ca. 12 bol(len)
 

Kleurvarianten

Myriade

Phildar Myriade Meteore
Phildar Myriade Nocturne
Phildar Myriade Champagne
Phildar Myriade Argent
Phildar Myriade Blush
Phildar Myriade Cosmos

Wij maken u er op attent dat de kleuren, die u hier ziet kunnen variëren van beeldscherm tot beeldscherm. Dit geldt ook voor sommige garenpartijen, die een beetje kunnen afwijken in kleur door de kleurbehandeling.

Let op! De aanbevolen maat breinaalden en de stekenverhouding zijn bedoeld als richtlijn voor het breien in tricotsteek. De stekenverhouding en de gebruikte naalddikte kunnen variëren per patroon omdat er een ander stekenpatroon gebreid wordt of vanwege het gebruik van het breiwerk (sokken worden bijvoorbeeld heel vast gebreid en kanten sjaals juist losjes).

Beoordeling van onze klanten

9

Normaal kom ik altijd in de winkel, word altijd goed en vriendelijk geholpen. Was nu niet in de mogelijkheid langs te gaan en online besteld. De bolletjes kwamen en dag later keurig verpakt met een persoonlijke boodschap binnen. Top service!

Lees beoordeling
8

deze site is echt idiaal voor knuffels maken! ze hebben zoveel verschillende soorten oogjes en neusjes! het is moeilijk te kiezen! maar vindt het helaas wel jammer dat je voor zoiets kleins 5 euro verzendingskosten moet betaalen wat makelijk voor 80 ce

Lees beoordeling

Zojuist door jou bekeken