Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99
Phildar Laine Coton

Phildar Laine Coton

Van € 3.80 nu voor

€ 1.90 50% korting

Producteigenschappen
Naalddikte: 3,5 mm
Gewicht: ca. 50 gram
Lengte: ca. 95 meter
Samenstelling: 50% Katoen, 50% Wol
Seizoen: Alle Seizoenen
Wasvoorschrift: Max. 30
Proeflapje: 10 x 10 cm = 22 steken x 29 naalden
Toepassing: Breigaren,Haakgaren

Productinformatie

Phildar Laine Coton is een dunne draad die geschikt is voor zowel de zomer als de winter. Het is 100% glad vanwege zijn antibactariёle behandeling met Aloё Vera. Erg leuk om mee te breien. Trui maat: 42: ca. 12 bol(len)

Kleurvarianten

Laine Coton

Phildar Laine Coton Ecarlate nr.0014
Phildar Laine Coton Fuchsia nr.0015

Wij maken u er op attent dat de kleuren, die u hier ziet kunnen variëren van beeldscherm tot beeldscherm. Dit geldt ook voor sommige garenpartijen, die een beetje kunnen afwijken in kleur door de kleurbehandeling.

Let op! De aanbevolen maat breinaalden en de stekenverhouding zijn bedoeld als richtlijn voor het breien in tricotsteek. De stekenverhouding en de gebruikte naalddikte kunnen variëren per patroon omdat er een ander stekenpatroon gebreid wordt of vanwege het gebruik van het breiwerk (sokken worden bijvoorbeeld heel vast gebreid en kanten sjaals juist losjes).

Beoordeling van onze klanten

9

Normaal kom ik altijd in de winkel, word altijd goed en vriendelijk geholpen. Was nu niet in de mogelijkheid langs te gaan en online besteld. De bolletjes kwamen en dag later keurig verpakt met een persoonlijke boodschap binnen. Top service!

Lees beoordeling
8

deze site is echt idiaal voor knuffels maken! ze hebben zoveel verschillende soorten oogjes en neusjes! het is moeilijk te kiezen! maar vindt het helaas wel jammer dat je voor zoiets kleins 5 euro verzendingskosten moet betaalen wat makelijk voor 80 ce

Lees beoordeling

Zojuist door jou bekeken