Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99
Noro Tennen
Producteigenschappen
Naalddikte: 4 - 4,5
Gewicht: ca. 100 gram
Lengte: ca. 250 meter
Samenstelling: 50% Wol, 25% Zijde, 25% Alpaca
Seizoen: Herfst/Winter
Proeflapje: 10 x 10 cm = 16-18 steken x 24-26 naalden
Toepassing: Breien, Haken

Productinformatie

Noro Tennen is een meer naturel garen, zodat speciale breisteken het patroon in het garen ophalen. Het is een garen van wol, zijde en zachte alpaca. Door deze combinatie is het garen super zacht en warm voor winterkleding zoals truien en tops.

Noro Tennen is exclusief handgeverfd garen. Elke streng is uniek.

Made in Japan.

Kleurvarianten

Tennen

Noro Tennen nr.02
Noro Tennen nr.26
Noro Tennen nr.27
Noro Tennen nr.28

Wij maken u er op attent dat de kleuren, die u hier ziet kunnen variƫren van beeldscherm tot beeldscherm. Dit geldt ook voor sommige garenpartijen, die een beetje kunnen afwijken in kleur door de kleurbehandeling.

Let op! De aanbevolen maat breinaalden en de stekenverhouding zijn bedoeld als richtlijn voor het breien in tricotsteek. De stekenverhouding en de gebruikte naalddikte kunnen variƫren per patroon omdat er een ander stekenpatroon gebreid wordt of vanwege het gebruik van het breiwerk (sokken worden bijvoorbeeld heel vast gebreid en kanten sjaals juist losjes).

Beoordeling van onze klanten

10

Wat een leuke winkel en een super aardig geholpen! Heeft voor mij omgerekend hoeveel bollen ik nodig had voor mijn project in ander materiaal. Heel behulpzaam en een lekker kopje koffie gekregen. Zelfs mijn man vond het gezellig.

Lees beoordeling
1

Na een middag tevergeefs gewacht te hebben kreeg ik het pakket een dag later thuisbezorgd. De inhoud was in orde, maar over deze bezorgdienst ben ik zeer ontevreden. Ik ga niet meer bestellen bij een webshop die met deze verzenddienst werkt.

Lees beoordeling

Zojuist door jou bekeken