Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99
Debbie Bliss Fine Donegal
Producteigenschappen
Naalddikte: 3,5
Gewicht: ca. 100 gram
Lengte: ca. 380 meter
Samenstelling: 95 % Merino wol, 5 % Cashmere
Seizoen: Alle Seizoenen
Wasvoorschrift: Handwas / niet bleken
Proeflapje: 10 x 10 cm = 26 steken x 38 naalden
Toepassing: Breigaren

Productinformatie

Debbie Bliss Fine Donegal is tweed garen van Merino Wol en Cashmere. Samen met de Rowan Fine Tweed kun je hiermee goed Fair Isle breien. Geschikt garen voor truien, colls en accessories.

Kleurvarianten

Fine Donegal

Debbie Bliss Fine Donegal Autumn Gold nr.05
Debbie Bliss Fine Donegal Bark nr.04
Debbie Bliss Fine Donegal Fuchsia nr.09
Debbie Bliss Fine Donegal Sky nr.16

Wij maken u er op attent dat de kleuren, die u hier ziet kunnen variƫren van beeldscherm tot beeldscherm. Dit geldt ook voor sommige garenpartijen, die een beetje kunnen afwijken in kleur door de kleurbehandeling.

Let op! De aanbevolen maat breinaalden en de stekenverhouding zijn bedoeld als richtlijn voor het breien in tricotsteek. De stekenverhouding en de gebruikte naalddikte kunnen variƫren per patroon omdat er een ander stekenpatroon gebreid wordt of vanwege het gebruik van het breiwerk (sokken worden bijvoorbeeld heel vast gebreid en kanten sjaals juist losjes).

Beoordeling van onze klanten

9

Normaal kom ik altijd in de winkel, word altijd goed en vriendelijk geholpen. Was nu niet in de mogelijkheid langs te gaan en online besteld. De bolletjes kwamen en dag later keurig verpakt met een persoonlijke boodschap binnen. Top service!

Lees beoordeling
8

deze site is echt idiaal voor knuffels maken! ze hebben zoveel verschillende soorten oogjes en neusjes! het is moeilijk te kiezen! maar vindt het helaas wel jammer dat je voor zoiets kleins 5 euro verzendingskosten moet betaalen wat makelijk voor 80 ce

Lees beoordeling

Zojuist door jou bekeken