Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99
Rowan Denim Lace
Producteigenschappen
Naalddikte: 2,75 - 3
Gewicht: ca. 50 gram
Lengte: ca. 400 meter
Samenstelling: 95% Katoen, 5% andere vezels
Seizoen: Lente-Zomer
Wasvoorschrift: Handwas / niet in droger / niet bleken
Proeflapje: 10 x 10 cm = 30 steken x 47 naalden

Productinformatie

Rowan Denim Lace is oorspronkelijk afkomstig  van gerecycled denim. Het is 95% katoen en 5% andere vezels * en is verkrijgbaar in 6 verbluffende tinten. * Andere vezels betekent gewoon dat wanneer een stof gerecycled wordt, er altijd een zeer kleine hoeveelheid vezels is die onder het identificeerbare niveau blijven.

Kleurvarianten

Denim Lace

Rowan Denim Lace nr.001 Sand
Rowan Denim Lace nr.003 Umbria Red
Rowan Denim Lace nr.004 Erin Green
Rowan Denim Lace nr.008 Black

Wij maken u er op attent dat de kleuren, die u hier ziet kunnen variëren van beeldscherm tot beeldscherm. Dit geldt ook voor sommige garenpartijen, die een beetje kunnen afwijken in kleur door de kleurbehandeling.

Let op! De aanbevolen maat breinaalden en de stekenverhouding zijn bedoeld als richtlijn voor het breien in tricotsteek. De stekenverhouding en de gebruikte naalddikte kunnen variëren per patroon omdat er een ander stekenpatroon gebreid wordt of vanwege het gebruik van het breiwerk (sokken worden bijvoorbeeld heel vast gebreid en kanten sjaals juist losjes).

Beoordeling van onze klanten

8

Eén van de weinige keren dat ik iets via internet besteld heb en heel goed bevallen. Leuke persoonlijke noot onder de factuur. Supersnelle levering. Ga zeker nog een keer bestellen.

Lees beoordeling
10

Wat een vréselijke zaak! Je ontwikkelt er nóg meer slechte eigenschappen. Enkele voorbeelden: - hebberigheid. De spullen zijn zó mooi dat je alleen maar denkt: “hebben! Hebben! Hebben!! - je verkletst er je tijd: er is altijd wel een bekende waarmee je

Lees beoordeling

Zojuist door jou bekeken