Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99
  •  Scheepjes Cal 2017 - Hygge
  •  Scheepjes Cal 2017 - Hygge

Scheepjes Cal 2017 - HyggeProducteigenschappen
Naalddikte: 4,5
Samenstelling: Katoen met Acryl
Seizoen: Alle Seizoenen
Toepassing: Haken

Productinformatie

De Scheepjes CAL 2017 Hygge.

Designer Kirsten Ballering van de blog Haak Maar Raak heeft in samenwerking met Scheepjes deze prachtige door Scandinavië geïnspireerde CAL ontworpen. Vanaf de eerste Scheepjes CAL werd gevraagd wanneer Scheepjes het beroemde Stone Washed garens in een CAL gaat gebruiken en nu kunnen we je laten weten dat dit jaar Scheepjes Stone Washed in de CAL verwerkt is! Scheepjes heeft het gecombineerd met de kleurrijke Catona garens voor een mooi contrast. Het patroon voor de prachtige shawl is geïnspireerd door traditionele Scandinavische designs en is versierd met zowel haakmotieven als kruissteken.

De CAL start op woensdag 15 februari en zal 13 weken duren. Iedere woensdagmiddag wordt een nieuw gedeelte van het patroon geplaatst als PDF bestand. De PDF bestanden worden ondersteund met video's. Op deze manier is er genoeg gelegenheid om de CAL Hygge te kunnen volgen. De video's worden gemaakt door blogster Esther bekend van www.itsallinanutshell.com. De PDF bestanden zijn te downloaden via de Nederlandse en Internationale Facebookgroep en via scheepjes.com.

De sjaal wordt uiteindelijk zo'n 180 tot 190 cm lang en ongeveer 36 cm breed. De daadwerkelijke afmetingen zijn afhankelijk van hoe strak men haakt. Kirsten adviseert een 4,5 mm haaknaald te gebruiken, maar ook de keuze van de maat van de haaknaald kan per persoon verschillend zijn.

Voor deze Scheepjes CAL Hygge zijn 5 verschillende kits te koop, met ieder een eigen kleurthema genaamd Regenboog, Pastel, Juwel, Girls Night en Danish Mermaid.

De volledige inhoud van het pakket is:

-10 bollen Scheepjes Stone Washed (78% katoen, 22% acryl)
-11 bollen Scheepjes Catona 25 gram (100% katoen gemerceriseerd)
de goodies zitten er NIET meer bij.

Lees op ons blog voor meer informatie.

Beoordeling van onze klanten

9

Nadat de mails in mijn spambox belandde, heeft het Wolhuis gebeld om mij op de hoogte te brengen van mijn bestelling. Wat een service en mijn bestelling was er snel.

Lees beoordeling
10

Heb net mijn bestelling ontvangen. Heel netjes verpakt. Ook snelle levering naar België. Ik ben heel tevreden en ik ga zeker nog bestellen. Ook leuk zo een extraatje in de doos. Bedankt wolhuis.

Lees beoordeling

Zojuist door jou bekeken