Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-
  • * Levering binnen 3 werkdagen
  • * Verzendkosten vanaf € 3.99
  •  Scheepjes Cal 2017 - Hygge
  •  Scheepjes Cal 2017 - Hygge

Scheepjes Cal 2017 - HyggeProducteigenschappen
Naalddikte: 4,5
Samenstelling: Katoen met Acryl
Seizoen: Alle Seizoenen
Toepassing: Haken

Productinformatie

De Scheepjes CAL 2017.

Designer Kirsten Ballering van de blog Haak Maar Raak heeft in samenwerking met Scheepjes deze prachtige door Scandinavië geïnspireerde CAL ontworpen. Vanaf de eerste Scheepjes CAL werd gevraagd wanneer Scheepjes het beroemde Stone Washed garens in een CAL gaat gebruiken en nu kunnen we je laten weten dat dit jaar Scheepjes Stone Washed in de CAL verwerkt is! Scheepjes heeft het gecombineerd met de kleurrijke Catona garens voor een mooi contrast. Het patroon voor de prachtige shawl is geïnspireerd door traditionele Scandinavische designs en is versierd met zowel haakmotieven als kruissteken.

De CAL start op woensdag 15 februari en zal 13 weken duren. Iedere woensdagmiddag wordt een nieuw gedeelte van het patroon geplaatst als PDF bestand. De PDF bestanden worden ondersteund met video's. Op deze manier is er genoeg gelegenheid om de CAL te kunnen volgen. De video's worden gemaakt door blogster Esther bekend van www.itsallinanutshell.com. De PDF bestanden zijn te downloaden via de Nederlandse en Internationale Facebookgroep en via scheepjes.com.

De sjaal wordt uiteindelijk zo'n 180 tot 190 cm lang en ongeveer 36 cm breed. De daadwerkelijke afmetingen zijn afhankelijk van hoe strak men haakt. Kirsten adviseert een 4,5 mm haaknaald te gebruiken, maar ook de keuze van de maat van de haaknaald kan per persoon verschillend zijn.

Voor deze CAL zijn 3 verschillende kits te koop, met ieder een eigen kleurthema genaamd Regenboog, Pastel & Juweel.

De kits zijn verpakt in een elegante vensterdoos met etiket.
De volledige inhoud van het pakket is:

-10 bollen Scheepjes Stone Washed (78% katoen, 22% acryl)
-11 bollen Scheepjes Catona 25 gram (100% katoen gemerceriseerd)
-1 postcard
-1 flyer
-1 Organza zakje met luxe accessoires:
    -1 Hygge knoop
    -1 zilverkleurige Eland bedel
    -1 stekenmarkeerder in de vorm van een hartje
    -1 borduurnaald
    -2 houten ijskristallen

Rainbow en Girls Night pakketten besteld na 15-2-2017 worden verzonden in week 15. Eventueel meebestelde artikelen worden gelijk meeverzonden.

Lees op ons blog voor meer informatie.

Beoordeling van onze klanten

10

Dit is pas mijn 2e bestelling maar ben tevreden met de snelheid en service is goed. Vraag die ik stelde bij mijn bestelling is direct beantwoord.

Lees beoordeling
5

Hoewel ik keurig werd geïnformeerd dat de brievenbuspost niet lukte vanwege een kapot vacuumapparaat brengt mij dit wel in een lastig parket. Speciaal voor deze optie gekozen en nu dus thuis moeten blijven voor de pakketdienst. Gls heeft wel een afhaalpu

Lees beoordeling

Zojuist door jou bekeken