Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99
 Soxx book - Kerstin Balke

Soxx book - Kerstin Balke

€ 17.99

Producteigenschappen
Toepassing: Breien
Auteur: Kerstin Blake
Bindwijze: Hardcover
Taal: Nederlands
ISBN: 978-3772464959
Aantal pagina's: 192

Productinformatie

Het Soxx book van Kerstin Balke is nu verkrijgbaar in het Nederlands! Dit prachtige boek staat vol bonte sokken die gebreid zijn met Lang Yarns garens.

Kerstin Balke, blogger en auteur van dit boek weet wat voeten willen: Soxx in de stijl van "Stine & Stitch". Ontdek vijf verschillende thema's; kleurrijk, maritiem, dicht bij de natuur, delicate en retro. 

In het boek staan 26 breipatronen om sokken te maken met Lang Yarns garens. Van bonte sokken tot sokken met streepjes. Er is voor ieder wat wils. Ook qua moeilijkheid variëren de patronen. Alle patronen zijn zeer duidelijk beschreven. Laat je door die Soxx book inspireren en brei je favoriete sokken in je favoriete kleuren. 

Dit boek is een voororder. Leverbaar eind Augustus. Eventueel meebestelde artikelen worden tegelijk geleverd.

Beoordeling van onze klanten

10

Alles is gegaan zoals het was gezegd. Super. En een heel leuk persoonlijk berichtje onder je bestelling. Je bent geen nummer hier.

Lees beoordeling
3

vervolg......die toevallig buiten op het balkon zat. Schandalig, Ik vind als ik iets koop via internet dan moet alles goed verlopen, van bestellen tot leveren. Het garen was wel prima en de mail van het wolhuis was ook prima.

Lees beoordeling

Zojuist door jou bekeken