Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99
Borgo de Pazzi ​Olmeca
Producteigenschappen
Naalddikte: 3 - 3,5
Gewicht: ca. 100 gram
Lengte: ca. 300 meter
Samenstelling: 70% Bamboe viscose, 30% Linnen
Seizoen: Lente-Zomer
Wasvoorschrift: Handwas / niet bleken
Proeflapje: 10 x 10 cm = 21 steken x 29 naalden

Productinformatie

Borgo de Pazzi Olmeca is een dunne draad die bestaat uit 70% bamboe viscose en 30% linnen. Het draagt koel en is bovendien heel duurzaam in gebruik. Kleding in alle variaties, ook zeker baby projecten is het toepasbaar.

Kleurvarianten

​Olmeca

Borgo de Pazzi ​Olmeca nr.120
Borgo de Pazzi ​Olmeca nr.121
Borgo de Pazzi ​Olmeca nr.122
Borgo de Pazzi ​Olmeca nr.123
Borgo de Pazzi ​Olmeca nr.124
Borgo de Pazzi ​Olmeca nr.125

Wij maken u er op attent dat de kleuren, die u hier ziet kunnen variëren van beeldscherm tot beeldscherm. Dit geldt ook voor sommige garenpartijen, die een beetje kunnen afwijken in kleur door de kleurbehandeling.

Let op! De aanbevolen maat breinaalden en de stekenverhouding zijn bedoeld als richtlijn voor het breien in tricotsteek. De stekenverhouding en de gebruikte naalddikte kunnen variëren per patroon omdat er een ander stekenpatroon gebreid wordt of vanwege het gebruik van het breiwerk (sokken worden bijvoorbeeld heel vast gebreid en kanten sjaals juist losjes).

Beoordeling van onze klanten

9

Normaal kom ik altijd in de winkel, word altijd goed en vriendelijk geholpen. Was nu niet in de mogelijkheid langs te gaan en online besteld. De bolletjes kwamen en dag later keurig verpakt met een persoonlijke boodschap binnen. Top service!

Lees beoordeling
8

deze site is echt idiaal voor knuffels maken! ze hebben zoveel verschillende soorten oogjes en neusjes! het is moeilijk te kiezen! maar vindt het helaas wel jammer dat je voor zoiets kleins 5 euro verzendingskosten moet betaalen wat makelijk voor 80 ce

Lees beoordeling

Zojuist door jou bekeken