Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99

Lang Yarns Modellen in de telegraaf

  • 25 September 2017
  • Door: HetWolhuis.nl
Lang Yarns Modellen in de telegraaf

In de VROUW van de Telegraaf staan op 23 september 2017 de volgende prachtige breipatronen van Lang Yarns. 

Het wordt kouder, de perfecte timing om je breiwerk op te zetten. Breien is hip en Lang Yarns voorziet je van een aantal prachtige patronen.Deze gekleurde poncho met stoere franjes aan de onderkant is gebreid van Dipinto van Lang Yarns.  De poncho wordt gebreid op breinaald 2,5 en 3 mm.
Bestel hier het compleetje pakket inclusief patroon. 

Download hier het patroon van de poncho.
Download hier het patroon van de muts die bij de poncho hoort. Deze kleurrijke sjaal met zigzagstrepen in Missoni stijl is gebreid van Merinowol. Het garen is Viva van Lang Yarns. Je breidt op naald 4,5.
Bestel hier het complete pakket.

Download hier het patroon van de muts en slaag in zigzagstijlEen heerlijke fluffy en warme gemêleerde sjaal. Het garen is Lusso van Lang Yarns, extrafijne merino met zijde en mohair, in combinatie met Dipinto.
Bestel hiet het complete pakket inclusief patroon.

Download hier het patroon van de gemêleerde sjaal.Een lekkere warme overslagvest gebreid van Dipinto op naalden 3. De afmeting is ca. 50x180 cm.
Bestel hier het complete pakket inclusief patroon.

Download hier het patroon van het omslagvest.


Een opengewerkte omslagdoek dat op elke outfit past. Het garen is Magic Tweed van Lang Yarns.
Bestel hier het complete pakket inclusief patroon.

Download hier het patroon van de omslagdoek.Bij deze handschoenen zonder vingers hoort ook nog een sjaal. Mooi met naturel herfsttinten. 
Bestel hier het complete pakket inclusief patroon.

Download hier het patroon van de polswarmers.

De gebruikte garens in bovenstaande modellen zijn:
Lang Yarns Dipinto een heerlijk sterk, warm en kleurig garen met een zijde achtige glans. De kleurencombinaties creëren prachtige accessoires van bijvoorbeeld omslagdoeken, mutsen en shawls. Lang Yarns Lusso is een prachtig klassiek kid-mohair garen gemixt met zijde, baby Kameel, extrafijne merino en mohair. Door de toevoeging van kameel is de draad nog zachter, warmer en krijgen patronen meer volume en soepelheid voor trendy accessoires en nog veel meer. 


Lang Yarns Merino 150  een prachtig 100% merino garen afkomstig van de beste australische merino schapen. Het kriebelt niet en is vuilafstotend. Merino 150 is Superwash, het kan dus in de wasmachine. Ideaal voor baby- en kinderkleding maar ook voor prachtige creaties voor volwassen. 


Lang Yarns Viva is een hele super zachte merinowol met mooie gemêleerde kleuren waardoor het kleurverloop prachtig uitkomt. Lang Yarns Viva is een dikkere variant van de Lang Mille Colori Baby.


Lang Yarns Magic Tweed is Superwash, warm, sterk en slijtvast. Een heerlijk tijdloos en zacht garen. De draad is licht onregelmatig van dikte en voelt zacht aan. 

Meer blogs

Terug naar overzicht