Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen NL vanaf €50,-
  • * Besteld voor 15:00*, zelfde dag verzonden
  • * Verzendkosten vanaf € 4.99

Giveaway Shape of You

  • 18 May 2017
  • Door: HetWolhuis.nl
Giveaway Shape of You

Giveaway

Wij gaan 2 garenpakketten weggeven om de sjaal Shape of You te haken. Shape of You is een ontwerp van Wieke van Keulen met het Durable Cosy Fine garen. Een prachtige omslagdoek voor de zomer.

Shape of You van Durable Cosy fine
Durable heeft onlangs het heerlijk zachte en luchtige Cosy fine gelanceerd. Deze menging van 58% katoen en 42% polyacryl is ideaal voor zomerse projecten als een luchtige omslagdoek.

Wieke bekend van haar prachtige ontwerpen op wieke.com. heeft speciaal voor Durable een aantal omslagdoeken ontworpen waaronder de Shape of You omslagdoek in de leuke V-steek.

Wat moet je doen om een van deze garenpakketten te winnen:

* Bezoek de Facebookpagina van Het Wolhuis en like deze (vind ik leuk), het bericht over deze giveaway delen. Heb je geen Facebook? Bezoek dan onze Instagram pagina en volg ons, like het bericht van de giveaway. Laat in een reactie weten op Facebook of Instagram wat jouw kleurencombinatie zou zijn, en waarom? We zijn heel benieuwd. Deel jouw Shape of You met #myshapeofyou, we zijn heel benieuwd! 
*Doe dit uiterlijk voor 29 mei 2017
*Iedereen kan meedoen, echter: het garenpakket wordt alleen verzonden naar een Nederlands of Belgisch adres. Dus als je meedoet vanuit een ander land, dan moet je bij eventuele winst een adres in Nederland of België kunnen opgeven.

Durable Cosy Fine
De Shape of You is gemaakt met het Durable Cosy fine garen. Dit garen is een zachte menging van katoen en polyacryl, verkrijgbaar in 36 prachtige kleuren. 

Op zoek naar meer informatie over dit garen, of wil je dit garen bestellen? Kijk daarvoor verder op onze website.
Of wil je het haakpakket bestellen om omslagdoek Shape of You te haken? Klik dan hier.

Wij hebben een eigen creatie gemaakt van de Shape of you. Deze is nog niet helemaal af, maar hierbij alvast een sneak-previeuw.​​
De kleuren die wij gebruiken zijn:  Light Pink nr.203, Ivory nr.326(rand),  Silver Grey nr.2228, Mint nr.2137, Linnen nr.2212.