Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-
  • * Levering binnen 3 werkdagen
  • * Verzendkosten vanaf € 3.99

Verzending & Levering

Verzendkosten:
Het Wolhuis rekent geen verzendkosten bij een bestelling binnen Nederland vanaf € 50,- inclusief BTW. Bij een bestelling onder de € 50,- zijn de verzendkosten €3,99 Dit tarief geld alleen voor bestellingen binnen Nederland. Voor alle Nederlandse Waddeneilanden geldt een toeslag van €5,70 per pakket. Verzendkosten naar andere landen lopen sterk uiteen.

Land Verzendkosten
Belgie€6,95
Duitsland€8,75
Frankrijk€15,50
Luxemburg€14,95


Kan ik kiezen op welke dag mijn bestelling bezorgd wordt?
Bij opmerkingen kunt u invullen op welke dag je de bestelling bezorgd wilt hebben. 

Levertijd:
Het Wolhuis streeft ernaar om de bestelde goederen binnen 3 werkdagen te verzenden. Feestdagen worden niet meegerekend in de levertijd. Mochten wij de bestelling niet binnen deze termijn kunnen leveren, dan nemen wij contact met u op via e-mail of telefoon. Het Wolhuis levert met GLS en DPD.  Mocht u op moment van bezorging niet thuis zijn, dan krijgt u de bestelling de volgende werkdag onder dezelfde condities opnieuw aangeboden. 

U kunt bij de stap verzending in bestelling afronden aangeven bij vragen op opmerkingen als u een pakket graag op een andere dag bezorgd zou willen hebben.

Foute levering
Heeft u een verkeerde of foutieve levering ontvangen heeft, dan verzoeken wij u direct contact op te nemen met ons. Wij zullen de foutieve levering zo snel mogelijk corrigeren.
Onze excuses voor de eventuele overlast.

Je kunt de verkeerde of foutieve levering aan ons retourneren. De kosten die je maakt voor het retourneren van de zending worden volledig gecrediteerd.

Kunnen de bollen garen ook per brievenbuspost verzonden worden?
De verzendkosten hangen af van de dikte van het poststuk en het gewicht. De brievenbuspostzending geldt allen voor Nederland. Een levering die dunner is dan 32 mm kan als brief worden verwerkt, alles wat dikker is wordt een pakket. De meeste garens kunnen niet per brievenbuspost verzonden worden omdat deze boven de 32mm hoog zijn. De brievenbuspost verzending is voor uw eigen risico, Het Wolhuis is niet aansprakelijk voor het niet ontvangen van uw bestelling.

GewichtVerzendkosten
0-20 gram€1,99
20-50 gram€1,99
50-100 gram€2,75
100-250 gram€3,50
250 gram-2 kg€4,25


Als u de bestelling per brievenbuspost wilt ontvangen, dan kunt u dit invullen bij de opmerkingen en ontvangt u een deel van de porto retour!

Aanbieding!
Special DK
Stylecraft - Special DK€ 27.17Bekijk product
Stylecraft - Special DK Beschikbaar in 15 kleuren Bekijk product
Aanbieding!
Phil Coton 4
Phildar - Phil Coton 4€ 2.69 10% kortingBekijk product
Phildar - Phil Coton 4 Beschikbaar in 15 kleuren Bekijk product