Persoonlijke gegevens

Adres gegevens

Login gegevens

0 Items | € 0,00 | Winkelwagen exclusief verzendkosten
  • * Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-
  • * Levering binnen 3 werkdagen
  • * Verzendkosten vanaf € 3.99

Retourneren

Bij Het Wolhuis heb je voor al je bestellingen een zichttermijn van 7 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen deze termijn mag je de bestelling bekijken en eventueel retourneren. Na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit.

Controleer direct na ontvangst van de bestelling of deze compleet en onbeschadigd is.  Als dit niet zo is, neem dan binnen 24 uur na ontvangst contact met ons op om dit te melden. De  artikelen worden dan indien nodig door ons vervangen of vergoed.

Het Wolhuis hanteert regels voor retourneren. Mocht je de bestelling willen retourneren, dan kan dit uitsluitend als deze:
- binnen de zichttermijn van 7 dagen wordt teruggestuurd.
- in de onbeschadigde, niet beschreven, originele verpakking zit.
- compleet, niet gebruikt en onbeschadigd is.

​Als er een deel van de bestelling wordt geretourneerd, worden de verzendkosten niet vergoed. Als u alle artikelen van een bestelling retourneert binnen de termijn van 7 dagen, ontvangt u de eventueel betaalde verzendkosten van ons terug. Let op: de retourkosten zijn voor eigen rekening!

Geopende artikelen die niet voldoen aan bovenstaande eisen blijven je eigendom. Wij sturen deze artikelen naar je terug en brengen de gemaakte kosten in rekening.

Je kunt je retouropdracht doorgeven via info@hetwolhuis.nl of door even telefonisch contact met ons op te nemen. Wanneer je goederen retourneert, dan zijn de verzendkosten van het retourneren en het risico voor eigen rekening. Zodra wij de goederen ontvangen hebben, storten wij het aankoopbedrag minus eventuele verzendkosten binnen 5 werkdagen terug. 

Aanbieding!
Regia Design Line by Arne & Carlos Editie 2 - 100 gram
Schachenmayr - Regia Design Line by Arne & Carlos Editie 2 - 100 gram€ 6.71 10% kortingBekijk product
Schachenmayr - Regia Design Line by Arne & Carlos Editie 2 - 100 gram Beschikbaar in 15 kleuren Bekijk product
Aanbieding!
Select Mariette
Schachenmayr - Select Mariette€ 5.06 15% kortingBekijk product
Schachenmayr - Select Mariette Beschikbaar in 15 kleuren Bekijk product